Micke Nyman

Fakta:
Född: 1987
Ort: Garphyttan
Startnummer: ?
Team: Nyman Racing

Efter sex säsonger i Legends Cup så väljer Micke att inte tävla under årets Legends Cup säsong. Micke kommer vara med på alla tävlingar och hjälpa teamet till nya framgångar. Planen är att Micke ska göra ett försök att köra World Finals i USA under hösten 2022.

Christofer Karlsson

Fakta:

Född: 1989
Ort: Askersund
Startnummer: 27
Team: Nyman Racing 1

2021 års mästare kommer inte lämna någonting åt slumpen även under 2022 års säsong.
Fjolårets vinnarbil är såld och kommer därmed köra en ny bil även detta år!
Nytt för i år är att Christofer kör teammästerskapet tillsammans med Rasmus Ericsson.

Rasmus Ericsson

Fakta:

Född: 1995
Ort: Malmö
Startnummer: 44
Team: Nyman Racing 1

Med en tredjeplats i 2021 års säsong är inte Rasmus nöjd. Den tvåfaldiga mästaren från 2019 och 2020 kommer mer laddad än någonsin inför årets säsong.
Lägg där till att han dessutom vann den beryktade World Finals i Las Vegas 2018.

Michael Gryvik

 

Fakta:

Född: 1977
Ort: Motala
Startnummer: 66
Team: Nyman Racing 2

Med två pallplatser under säsongen 2020 visade Michael att han verkligen tillhörde de snabbaste i klassen och flög lite under radarn för att i slutändan lyckas knipa en total sjätteplats i Valeryd Legends Cup. Med den utveckling Michael visat de senaste säsongerna kommer det med säkerhet vara många som kommer få se den snabba Östgöten framför sig i resultatlistorna.

Per Danielsson

Fakta:

Född: 1979
Ort: Boxholm
Startnummer: 6
Team: Nyman Racing 2

2022 är året då Per Pelle Danielsson är tillbaka i teamet! Pelle som knappt tävlat dom senaste två åren gör en stor förändring inför årets säsong och kommer mer laddad än någonsin.

 

Mads Panik Pedersen

Fakta:

Född: 1993
Ort: Mand (Danmark)
Startnummer: 68
Team: Panik Motorsport X Nyman Racing 1

Få kommer så uppspelta till en tävlingsbana som Danmarks glädjespridare Mads ”Panik” Pedersen!

2021 blev året där Mads körde sin första hela säsong i den Svenska Legends Cup, Vilket avtryck Mads gjorde. Med en total temte plats så kommer han med mer erfarenhet och kan nu dom flesta banorna inför 2022 års säsong.

Kim Petersen

Fakta:

Född: 1968
Ort: Hadsten (Danmark)
Startnummer: 67
Team: Panik Motorsport X Nyman Racing 1

”The Danish Dynamite” slog ner som ett rejält bombnedslag under säsongen 2020 och visade prov på topptider direkt i klassen Golden Master, förare över 50 år.
Kim genomförde säsongen 2020 med god min men hade under resans gång några ”stolpe ut-tävlingar” men knep trots detta en fjärdeplats i Golden Master samt 22 tjugoandra plats totalt.
Med ett års rutin innanför västen kommer Kim till säsongen 2021 med förhoppningar om att kunna slåss om titeln i Golden Masters och det ska mycket till för att det inte ska kunna ske.

Erik Blixt

 

Fakta:

Född: 1994
Ort: Kumla
Startnummer: 47
Team: Panik Motorsport X Nyman Racing 2

Erik Blixt gör skäl för sitt efternamn för snabbare kille är svårt att hitta utan kikare och ficklampa.
Erik har vunnit Mazda MX5 Cup inte mindre än 3 antal gånger vilket viskar lite om grundtempot Erik sitter inne på. Erik har inför säsongen 2021 beställt ny legendsbil med vattenkylda motorn och kommer inte att vika ner sig för att lyckas redan under sin första säsong i klassen.
Erik kommer under säsongen 2021 att tävla i teammästerskapet tillsammans med William Gunnarson som ni kan läsa mer om här nedanför.

William Gunnarsson

Fakta:

Född: 1997
Ort: Linköping
Startnummer: 83
Team: 
Panik Motorsport X Nyman Racing 2

Äntligen är han tillbaka, vi har saknat honom sedan säsongen 2017.
Säsongen 2020 gjorde William ett snabbt inhopp under deltävlingen på Kinnekulle och har nu siktet inställt på att ta hem mästerskapet för luftkylda motorer. I skrivande stund är bilen nerplockad för renovering, lack och uppfräschning för att komma till start 2021 med bästa möjliga förutsättningar.
William visade 2017 riktigt bra tempo och kommer utan tvekan att vilja ge sig in i fighten om de ädlare valörerna under kommande säsong.