Erik Blixt

 

Fakta:

Född: 1994
Ort: Kumla
Startnummer: 47
Team: Nyman Racing 

Erik Blixt gör skäl för sitt efternamn för snabbare kille är svårt att hitta utan kikare och ficklampa.
Erik har vunnit Mazda MX5 Cup inte mindre än 3 antal gånger vilket viskar lite om grundtempot Erik sitter inne på. Erik har inför säsongen 2021 beställt ny legendsbil med vattenkylda motorn och kommer inte att vika ner sig för att lyckas redan under sin första säsong i klassen.
Erik kommer under säsongen 2021 att tävla i teammästerskapet tillsammans med William Gunnarson som ni kan läsa mer om här nedanför.

Dennis Byqvist

Fakta:

Född: 1998
Ort: Frövi
Startnummer: 99
Team: 
Nyman Racing

Dennis som är en av två juniorer i teamet gjorde sin första säsong i 2022 och det blev en succé där han utvecklade både din fart men även fått massor med rutin att vara med högst upp i toppen i Legends Cup. 

Michael Gryvik

 

Fakta:

Född: 1977
Ort: Motala
Startnummer: 66
Team: Nyman Racing 2

Med två pallplatser under säsongen 2020 visade Michael att han verkligen tillhörde de snabbaste i klassen. Även under säsongen 2021 blev det pallplatser för Michael.
Till säsongen 2023 kommer Michael med en ny bil. Michael visat de senaste säsongerna kommer det med säkerhet vara många som kommer få se den snabba Östgöten framför sig i resultatlistorna.

Per Danielsson

Fakta:

Född: 1979
Ort: Boxholm
Startnummer: 6
Team: Nyman Racing 2

2023 är året då Per Pelle Danielsson är tillbaka i teamet! Pelle som knappt tävlat dom senaste tre åren gör en stor förändring inför årets säsong och kommer mer laddad än någonsin.

 

Linus Björkman

Fakta:

Född: 2002
Ort: Göteborg
Startnummer: 56
Team: Nyman Racing 3

Linus som är teamets andra junior tog hjälp av teamet under den andra halvan av säsongen 2022 och visade direkt att mer fart fanns att hitta.
2023 ingår Linus i teamet redan ifrån början och tillsammans kommer arbetet för en lärorik säsong börja redan under vintern.

Charbel Jomha

Fakta:

Född: 1990
Ort: Stockholm
Startnummer: 29
Team: Nyman Racing 3

Teamets Rookie gjorde inhopp tillsammans med Nyman Racing under Kanonloppet på Gelleråsen Arena 2022 samt ställde upp i World Finals i klassen Semi-Pro i New Hampshire USA. Båda racen imponerade Charbel med sitt intresse att lära sig och hitta mer fart så snabbt som det går.