Micke Nyman

Fakta:
Född: 1987
Ort: Garphyttan
Startnummer: 4
Team: Nyman Racing 1

Efter en strulig premiärtävling på säsongen 2020 var mästerskapstiteln redan utanför räckhåll för Micke som resterande del av säsongen visade sin otroligt höga lägsta nivå.
Trots plumpen i premiären lyckades Micke klättra hela vägen upp till en total fjärdeplats i mästerskapet vilket han väldigt gärna förbättrar under säsongen 2021 och blir första legendsförare någonsin att ha tagit 3 titlar.

Rasmus Ericsson

Fakta:

Född: 1995
Ort: Malmö
Startnummer: 44
Team: Nyman Racing 1

Mannen alla vill slå, med mästerskapsseger 2019 kom Rasmus med vind i seglen in i säsongen 2020 och inledde starkt med dubbla segrar i premiären och därifrån har han hållit sig konstant i toppen för att under årets absolut sista race avgöra mästerskapet för andra året i rad.
Lägg där till att han dessutom vann den beryktade World Finals i Las Vegas 2018, med andra ord ska det mycket till för att slå Rasmus på fingrarna även 2021.

Olle Erixon

Fakta:

Född: 1990
Ort: Vingåker
Startnummer: 3
Team: Nyman Racing 2

Olle kom in i Nyman Racing inför säsongen 2020 med ett förflutet som kartläsare i rally men visade snabbt att han även behärskade att ratta bil själv efter att ha köpt Christofer Karlssons snabba 1250-bil. Med målsättningen att vinna rookiemästerskapet prenumererade Olle på topp-10 placeringar i näst intill samtliga race och lyckades vinna 8 av 12 race i Rookie-mästerskapet vilket räckte gott och väl för att få ställa sig högst upp på prispallen när säsongen summerades.
Nu är en ny bil med vattenkyld motor beställd och Olle har siktet högt inställt.

Michael Gryvik

 

Fakta:

Född: 1977
Ort: Motala
Startnummer: 66
Team: Nyman Racing 2

Med två pallplatser under säsongen 2020 visade Michael att han verkligen tillhörde de snabbaste i klassen och flög lite under radarn för att i slutändan lyckas knipa en total sjätteplats i Valeryd Legends Cup. Med den utveckling Michael visat de senaste säsongerna kommer det med säkerhet vara många som kommer få se den snabba Östgöten framför sig i resultatlistorna.

Erik Blixt

Fakta:

Född: 1994
Ort: Kumla
Startnummer: 47
Team: Nyman Racing 3

Erik Blixt gör skäl för sitt efternamn för snabbare kille är svårt att hitta utan kikare och ficklampa.
Erik har vunnit Mazda MX5 Cup inte mindre än 3 antal gånger vilket viskar lite om grundtempot Erik sitter inne på. Erik har inför säsongen 2021 beställt ny legendsbil med vattenkylda motorn och kommer inte att vika ner sig för att lyckas redan under sin första säsong i klassen.
Erik kommer under säsongen 2021 att tävla i teammästerskapet tillsammans med William Gunnarson som ni kan läsa mer om här nedanför.

William Gunnarsson

Fakta:

Född: 1997
Ort: Linköping
Startnummer: 83
Team: Nyman Racing 3

Äntligen är han tillbaka, vi har saknat honom sedan säsongen 2017.
Säsongen 2020 gjorde William ett snabbt inhopp under deltävlingen på Kinnekulle och har nu siktet inställt på att ta hem mästerskapet för luftkylda motorer. I skrivande stund är bilen nerplockad för renovering, lack och uppfräschning för att komma till start 2021 med bästa möjliga förutsättningar.
William visade 2017 riktigt bra tempo och kommer utan tvekan att vilja ge sig in i fighten om de ädlare valörerna under kommande säsong.

Kim Petersen

Fakta:

Född: 1968
Ort: Hadsten (Danmark)
Startnummer: 67
Team: Nyman Racing X Panik Motorsport

”The Danish Dynamite” slog ner som ett rejält bombnedslag under säsongen 2020 och visade prov på topptider direkt i klassen Golden Master, förare över 50 år.
Kim genomförde säsongen 2020 med god min men hade under resans gång några ”stolpe ut-tävlingar” men knep trots detta en fjärdeplats i Golden Master samt 22 tjugoandra plats totalt.
Med ett års rutin innanför västen kommer Kim till säsongen 2021 med förhoppningar om att kunna slåss om titeln i Golden Masters och det ska mycket till för att det inte ska kunna ske.

Mads Panik Pedersen

Fakta:

Född: 1993
Ort: Mand (Danmark)
Startnummer: 68
Team: Nyman Racing X Panik Motorsport

Få kommer så uppspelta till en tävlingsbana som Danmarks glädjespridare Mads Skov Pedersen!
Efter ett sabbatsår 2020 kommer nu Mads med rejäl kämpaglöd och entusiasm inför säsongen 2021.
Mads har på hemmaplan i Danmark visat prov på riktigt bra tempo och det är nog mer en garanti än gissning att Mads kommer blanda sig in i det absoluta toppskiktet även här i Sverige under kommande säsong. Mads kommer i teammästerskapet 2021 köra tillsammans med sin vapendragare och landsman Kim Schmidt Pedersen.

Christofer Karlsson

Fakta:

Född: 1989
Ort: Askersund
Startnummer: 27

2019 var det få som hängde med Christofer Karlsson som slutade på en andraplats i mästerskapet efter teamkompisen Rasmus Ericsson. Under säsongen 2020 stod Christofer över tävlande men är nu tillbaka för att åka utvalda tävlingar på kalendern.
En sak är säker däremot, det är få som kommer hänga med ”Stoffe” när han ger sig ut på banan under 2021. En ny bil är beställd och så fort våren nått oss är Askersundssonen igång och testar för att komma så väl förberedd som möjligt till premiären på Mantorp i Maj.